Waarom een Hyperpro verlagingskit

 

Motorfietsen zijn geproduceerd met een gemiddelde motorrijder in gedachten. Dit is prima zolang U een gemiddelde motorrijder bent, maar het wordt lastiger wanneer U langer, of kleiner bent dan de gemiddelde gebruiker.

Het heeft alles te maken met vertrouwen. Rijders die niet zo lang zijn, zullen het waarschijnlijk herkennen: stoppen op een helling, wachten voor een stoplicht … zal mijn voet bij de grond kunnen, en zou ik de motor overeind kunnen houden? Een ongemakkelijk gevoel van geen vertrouwen in jezelf en in de motorfiets. Dit kan niet de bedoeling zijn van het motorrijden.

Daarom maakt Hyperpro hoogte aanpassings kits. Met een verlagingskit is het mogelijk om de motorfiets 30 tot 40 millimeter te verlagen. Vaak gebruikt Hyperpro daar een verenkit voor waardoor U én past op de motor die U wilt én een betere vering heeft. Dus 2 vliegen in 1 klap!
Voor andere motoren zijn andere wishbones leverbaar die zorgen voor een verlaging aan de achterzijde, vaak worden dan de vorkpoten iets doorgestoken in de balhoofdplaten. In de meegeleverde handleiding staan alle benodigde gegevens.